Κεφάλαιο 2 · 2.6
Ένα έγγραφο να κλείσετε και να επιστρέψετε στα αρχεία σας
Έχετε τελειώσει; Κάντε κλικ πάνω δεξιά στο σταυράκι (1). Το Euro-Office κλείνει και επιστρέφετε στον φάκελο όπου ανοίξατε το αρχείο. Οι αλλαγές σας έχουν ήδη αποθηκευτεί.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Αρχείο και στη συνέχεια Κλείσιμο αρχείου. Ή απλώς κλείνετε την καρτέλα του browser σας, ούτε τότε χάνεται τίποτα.
Εργαζόταν ακόμη κάποιος άλλος στο αρχείο;
Τότε το αρχείο παραμένει ανοιχτό για τον άλλον χρήστη. Οι δικές σας αλλαγές έχουν ήδη καταχωριστεί σε αυτό. Το αρχείο ενημερώνεται οριστικά στο Nextcloud μόλις το κλείσουν όλοι. Δείτε επίσης Δεν βλέπετε τις αλλαγές σας όταν κάνετε λήψη του αρχείου ή το ανοίγετε στον υπολογιστή σας.
