Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ρυθμίσεις cookies

Επιλέξτε ανά κατηγορία ποια cookies επιτρέπετε. Μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω των Ρυθμίσεων cookies στο κάτω μέρος κάθε σελίδας. Δήλωση απορρήτου

Απαραίτητα

Πάντα ενεργά

Χρειάζονται για τη σύνδεση, για να διατηρείται το καλάθι σας και για να θυμόμαστε τις επιλογές σας. Είναι πάντα ενεργά.

Ποια cookies;
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: η συνεδρία σας και η παραμονή σε σύνδεση
  • weboke_basket: το καλάθι σας
  • wkBtwIncl: εμφάνιση τιμών με ή χωρίς ΦΠΑ
  • wok_cookies: η επιλογή σας για τα cookies, 12 μήνες

Μετρούν ποια διαφήμιση οδηγεί σε επίσκεψη ή παραγγελία, ώστε να μην πληρώνουμε για διαφημίσεις που δεν αποδίδουν.

Ποια cookies;
  • Google Ads μέσω Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), έως 90 ημέρες
  • OpenAI Ads, διαφημίσεις στο ChatGPT
  • wok_aff: μέσω ποιου συνεργάτη ήρθατε σε εμάς (πρόγραμμα συνεργατών), 60 ημέρες

4,6

Χώρα και γλώσσα

Κάθε χώρα έχει τη δική της ιστοσελίδα, με τιμές και ΦΠΑ της χώρας αυτής.

Προβολή

Συνεργασία μεταξύ του προγράμματος και συναδέλφων στο πρόγραμμα περιήγησης

Εργάζεστε στο πρόγραμμα Nextcloud Office και ο συνάδελφός σας στο πρόγραμμα περιήγησης; Τότε μπορείτε να εργαστείτε ταυτόχρονα στο ίδιο έγγραφο, ακριβώς όπως δύο συνάδελφοι που εργάζονται και οι δύο στο πρόγραμμα περιήγησης. Προϋπόθεση: εσείς ανοίγετε το έγγραφο από το συνδεδεμένο Nextcloud σας στο πρόγραμμα (δείτε Σύνδεση του προγράμματος με το WebOké Nextcloud σας).

Έτσι λειτουργεί

  1. Ανοίξτε στο Nextcloud Office αριστερά το Nextcloud σας στο Συνδεδεμένα cloud.
  2. Ανοίξτε το κοινόχρηστο έγγραφο. Ο συνάδελφός σας ανοίγει το ίδιο έγγραφο στο πρόγραμμα περιήγησης.
  3. Βλέπετε ο ένας τον δρομέα και τις αλλαγές του άλλου. Τα σχόλια, οι αναφορές, η παρακολούθηση αλλαγών και η συνομιλία λειτουργούν όπως περιγράφεται στο κεφάλαιο 8. Δείτε Tegelijk aan een document werken και Γρήγορη ή Αυστηρή: οι δύο καταστάσεις συνεπεξεργασίας.

Ένας συνάδελφος που δεν έχει πρόσβαση στο αρχείο δεν μπορεί να συνεργαστεί. Μοιραστείτε πρώτα το αρχείο, δείτε Διαμοιρασμός εγγράφου με συνάδελφο.

Αρχεία στον δικό σας υπολογιστή

Αν ανοίξετε ένα αρχείο που βρίσκεται στον δικό σας υπολογιστή (με Άνοιγμα τοπικού αρχείου ή κάνοντας διπλό κλικ σε αυτό στην Εξερεύνηση αρχείων ή στο Finder), τότε εργάζεστε μόνοι σας. Κανείς δεν βλέπει τις αλλαγές σας μέχρι να αποθηκεύσετε το αρχείο και αυτό να μεταφερθεί στο Nextcloud σας.

Αυτό ισχύει και για αρχεία στον φάκελο της εφαρμογής συγχρονισμού Nextcloud Files (Εργασία με την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας Nextcloud (συγχρονισμός)). Η εφαρμογή τοποθετεί το αρχείο στο Nextcloud σας μόνο μετά την αποθήκευση. Αν εν τω μεταξύ κάποιος συνάδελφος εργάζεται στο ίδιο αρχείο μέσω του προγράμματος περιήγησης, προκύπτει σύγκρουση: δύο εκδόσεις παράλληλα.

Ανοίγετε το αρχείοΤαυτόχρονη συνεργασίαΧωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο
Στο πρόγραμμα περιήγησηςΝαιΌχι
Στο πρόγραμμα, από το συνδεδεμένο Nextcloud σαςΝαιΌχι
Στο πρόγραμμα, από τον δικό σας υπολογιστή ή από τον φάκελο συγχρονισμούΌχιΝαι

Προσοχή: όταν εργάζεστε σε ένα κοινόχρηστο αρχείο στο οποίο εργάζονται και συνάδελφοι, να το κάνετε πάντα μέσω του προγράμματος περιήγησης ή μέσω του συνδεδεμένου Nextcloud σας στο πρόγραμμα, όχι μέσω του φακέλου συγχρονισμού. Έτσι αποφεύγετε τις διπλές εκδόσεις. Συνέβη παρόλα αυτά; Στο Ιστορικό εκδόσεων: επαναφορά μιας παλαιότερης έκδοσης θα διαβάσετε πώς μπορείτε να επαναφέρετε μια παλαιότερη έκδοση.

Μια στιγμή…

Ρυθμίστε τα domains σας

Ρυθμίστε για κάθε domain τους nameservers, τη σύνδεση με το hosting σας και ποιος θα είναι ο κάτοχος.

Φόρτωση των domains σας…