Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ρυθμίσεις cookies

Επιλέξτε ανά κατηγορία ποια cookies επιτρέπετε. Μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω των Ρυθμίσεων cookies στο κάτω μέρος κάθε σελίδας. Δήλωση απορρήτου

Απαραίτητα

Πάντα ενεργά

Χρειάζονται για τη σύνδεση, για να διατηρείται το καλάθι σας και για να θυμόμαστε τις επιλογές σας. Είναι πάντα ενεργά.

Ποια cookies;
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: η συνεδρία σας και η παραμονή σε σύνδεση
  • weboke_basket: το καλάθι σας
  • wkBtwIncl: εμφάνιση τιμών με ή χωρίς ΦΠΑ
  • wok_cookies: η επιλογή σας για τα cookies, 12 μήνες

Μετρούν ποια διαφήμιση οδηγεί σε επίσκεψη ή παραγγελία, ώστε να μην πληρώνουμε για διαφημίσεις που δεν αποδίδουν.

Ποια cookies;
  • Google Ads μέσω Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), έως 90 ημέρες
  • OpenAI Ads, διαφημίσεις στο ChatGPT
  • wok_aff: μέσω ποιου συνεργάτη ήρθατε σε εμάς (πρόγραμμα συνεργατών), 60 ημέρες

4,6

Χώρα και γλώσσα

Κάθε χώρα έχει τη δική της ιστοσελίδα, με τιμές και ΦΠΑ της χώρας αυτής.

Προβολή

Πώς διαγράφω ένα μήνυμα στο IMAP;

Επιλέξτε το μήνυμα στη λίστα μηνυμάτων και κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή στη γραμμή εργαλείων. Το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε επισημαίνεται.

Στο μενού Επεξεργασία επιλέξτε Εκκαθάριση διαγραμμένων μηνυμάτων για να αφαιρέσετε οριστικά τα διαγραμμένα μηνύματα από τον φάκελο. Αφού διαγράψετε οριστικά ένα μήνυμα, δεν μπορείτε πλέον να το ανακτήσετε.

Αν θέλετε να επαναφέρετε ένα μήνυμα που έχει επισημανθεί για διαγραφή σε έναν IMAP server, επιλέξτε Επεξεργασία/Αναίρεση διαγραφής.

Αν θέλετε τα διαγραμμένα μηνύματα να αφαιρούνται οριστικά αυτόματα, επιλέξτε Εργαλεία/Επιλογές/καρτέλα Συντήρηση και ενεργοποιήστε το πλαίσιο Εκκαθάριση διαγραμμένων μηνυμάτων κατά την έξοδο από φακέλους IMAP. Η διαγραφή γίνεται μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι στο internet. Αν δεν είστε συνδεδεμένοι, τα μηνύματα διαγράφονται οριστικά όταν συνδεθείτε.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;

← Επιστροφή σε Email

Μια στιγμή…

Ρυθμίστε τα domains σας

Ρυθμίστε για κάθε domain τους nameservers, τη σύνδεση με το hosting σας και ποιος θα είναι ο κάτοχος.

Φόρτωση των domains σας…